SVIPPIN 

Svippin's historie er ganske fascinerende for dem som lett lar seg fascinere. Selskapet startet i 2018 med en egenutviklet applikasjon som fokuserte på insentiveringsmekanismer og gamification med egen kartløsning. Teknologien var ettertraktet, og ikke bare i den først tiltenkte bransjen. Dette ledet oss inn i en omstilling hvor Svippin's teknologi gradvis ble brukt i nye markeder og bruksområder, noe som også åpnet opp for andre spennende oppdrag og utvidelse av team.  Med to kvinner i spissen er Svippin en leverandør av kvalitet i utvikling, hvor all utvikling og andre prosesser stolt er in-house.

Svippin er nå et utviklerbyrå som tilbyr app og webløsninger skreddersydd ditt behov. Vi tar hånd om alt fra planlegging, til gjennomførelse og utvikling, til drift. Svippin teamet jobber i et tverrfaglig knutepunkt mellom innovasjon, kreativ prosjektledelse og teknologi. Teamet er satt sammen av mastergradskompetanse innen innovasjon og forretningsutvikling, og 13 års erfaring med brukerdrevet utvikling. Og med oss har vi et bredt nettverk av forretningsutviklere, designere, utviklingskompetanse, og kreative ledere.

Selskapet har vunnet flere priser; blant annet Gründerhub-prisen av VIS innovasjon og SR Bank, Innovasjonsprisen fra Høgskulen på Vestlandet, Studentidé-konkurranser, og mottatt 1.000.000 kr fra Norsk Forskningsråd. Gründerne var også nominert til Fredrikke Quam -prisen 2020. 

forskning.png
Ferie
Fotogruppen
Vis%20innovasjon_edited.png
AV-white-and-orange_edited.png
Bergenboblefotball
Vestlandet_edited.png
Innovasjon

HANA COLAKOVIC

Daglig Leder

MICHELLE SÆTHER

Teknisk leder

PÅL VÅRDAL GJERDE

Senior Utvikler

DANIEL FURSET

Forretningsutvikler