Apputvikling av Svippin

SVIPPIN PÅ  

Event

Svippin tilbyr interaktive løsninger som gir dine deltakere den ultimate opplevelsen av ditt arrangement. Vår teknologi gjør det mulig for deltakeren å oppleve arrangementet digitalt, og vi tilbyr effektiv og trygg påmelding, interaktiv informasjonsflyt, nymoderne nettverksbygging og merverdi gjennom gamification.

Med Svippin sin teknologi kan du forenkle og forbedre konferanseopplevelsen for både arrangør og deltaker. Løsningen er fleksibel, og kan skreddersys til din konferanse. Vi tilbyr løsninger som gir dine konferanse – eller eventdeltakere den ultimate opplevelsen, med å effektivisere informasjonsflyt, nettverksbygging og simplifisere opplevelsen.

EVENT OG 

 KONFERANSER

KART

Et kart over konferanseområdet vil gi deltakeren en enkel oversikt over deres omgivelser. Her fremvises områder for foredrag, informasjon om matservering, promoterte stands, toalettlokasjoner og annen nyttig informasjon. I tillegg har dere muligheten for å promotere nærområdet på kartet ved å fremvise byens attraksjoner, avtalte sponsorer og informasjon om transport.

PROGRAM

Programmet vil være interaktivt slik at både arrangør og deltaker blir oppdatert i sanntid. Programmet vil også fremvises som markører på kartet for å forenkle opplevelsen for deltaker.  Vi tilbyr også påmelding gjennom vår løsning, slik at arrangør har hele deltakerreisen på ett sted.
Svippin har integrert en intuitiv varslings-feed, slik at arrangøren effektivt kan kommunisere til sine deltakere. Dette er svært nyttig i situasjoner hvor det oppstår plutselige endringer i planen. Denne funksjonen muliggjør også for "live-spørsmål" under foredrag, samt tilbakemelding på konferansen.
Svippin har utviklet flere kanaler for promotering av konferansens sponsorer og samarbeidspartnere. Disse aktørene kan markeres på kartet for ekstra synlighet, i tillegg til markører på inneområdet dersom de har stands. Begge markørene muliggjør booking av møte/bord for en mer sømløs opplevelse.

KOMMUNIKASJON

SPONSOR

NETTVERK

Deltakerne får en unik mulighet til å utvide sitt nettverk ved bruk av Svippins løsning under konferanser. Man kan enkelt bla gjennom andre deltakere og finne relevante nettverksutvidelser. Dersom forbindelsen er ønskelig for begge parter, opprettes den. Dette åpner for meldingsdialoger mellom partene slik at møter kan avtales.

ADMIN PROFIL

Svippin har utviklet en webbasert administrator profil hvor du enkelt kan holde oversikt over all aktivitet i appen.

EGENDEFINERT

Svippin utfører utvikling av nødvendige funksjoner for å skreddersy applikasjonen etter ditt behov.

KONTAKT OSS

Kontakt oss i dag for å høre mer om Svippin i Byen og hvordan løsningen kan tilpasses deg og dine behov.

NETTVERK