SKREDDERSYDDE LØSNINGER ETTER DINE BEHOV

Svippin skreddersyr og utvikler innovative løsninger etter ditt behov med egne erfarne utviklere. Løsningene skapes i knutepunktet mellom teknologi, innovasjon og forretningsutvikling.

APPLIKASJONSUTVIKLING

Uavhengig av eksisterende infrastruktur, utvikler vi tjenesten du har behov for. Gjennom våre effektive prosesser er veien fra prototype til ferdigstilt løsning kort. Vi i Svippin tilbyr både app- og webløsninger, hvor vi tar oss av utviklingen og er med deg hele veien for å sikre at dine behov blir tilfredsstilt.  I Svippin har vi dyktige utviklere som kan lage din nye mobilapp, enten det er native, hybrid eller web-applikasjon. En innledende konsultasjon er kostnadsfri, ta kontakt for å se hva vi kan gjøre for deg.

 

Vi er klar for å utvikle etter dine behov.

 

UX OG UI DESIGN

Utseende, brukervennlighet, navigasjon og teknologi er elementer som skal passe sammen.  Med relevant og godt innhold vil man kunne vekke følelser og interesser hos bedriftens målgruppe.  Vi skreddersyr og tilpasser brukeropplevelsen etter dine behov.

WEBLØSNINGER

En nettside er en av dine største ressurser for å nå potensielle kunder. Her må design og funksjonalitet gå hånd i hånd for at kunden skal se verdien av å benytte deg. I Svippin kan vi utvikle enkle sider til avanserte, integrerte systemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også. Vi utvikler større bedriftsnettsider med skreddersydde- og intuitive løsninger som er enkle å anvende, drifte og vedlikeholde. Det kan være løsninger som brukes til å registrere, samle, hente ut eller dele informasjon. Dette ved hjelp av avanserte systemer som vi får til å fungere sømløst sammen. Gjennom godt design, god SEO og riktig konvertering gir nettsiden deg ønskede resultater.

VAREMERKE

Din bedrift bør ha en profesjonell profil i alle kanaler. Det må være en rød tråd i alt materiell slik at du styrker ditt varemerke og posisjon i markedet. Vi bistår deg med utforming av logo, fargepalett, slagord og storytelling for din bedrift.

Svippinom innboksen vår